Login/Registracija

DVA MESECA NAKON POROĐAJA VRATILA DEVOJAČKU FIGURU: „Mamasita prava si BOMBA“ (FOTO)

Pre samo dva meseca Marija Mikić se prvi put ostvarila u najlepšoj ulozi i na svet donela malu Đurđu koja je postala pevačicin centar sveta.

Iako se tokom trudnoće nije libila da jede šta god poželi, neverovatno je da je tokom blagoslovenog stanja smršala čak osam kilograma zbog čega se danas pohvalila savršenom linijom.

– Sreća je kada samo dva meseca posle porođaja obučeš haljinu koju si nosila dve godine pre toga- ponosno je istakla Marija pozirajući u uskoj crnoj haljini koja savršeno sitiče njenu vitku figuru.

Usledili su brojni komplimenti kako od javnih ličnosti i kolega, tako i od oduševljenih pratilaca na društvenim mrežama koji su joj svih devet meseci bili velika podrška.

„Grmilica“, „Bravo bre!“, „Vauuu“, „Ti si savršenstvo bez mane“, „Mamasita prava si bomba“, „Meni je to uspelo posle dve godine“, „Ova žena je Boginja“, „Bravo, ali reci nam kako si uspela?!“, samo su neki od komentara.

Kako je Marija poznata kao veliki radoholik svojoj najvećoj ljubavi- muzici se vratila veoma brzo te nema sumnje da joj je takav tempo pomogao u skidanju viška kilograma.

– Ja sam ceo život bucka, ali sam u trudnoći kao i sve trudnice jela šta sam htela. Međutim, sada moram da povedem računa a bojim se da će rezultati izostati jer noću kada dojim bebu čapkam sa strane svašta nešto (smeh). Opuštena sam i verujem da će to sve biti kako treba. Ipak je i za moj posao važno da izgledam koliko toliko dobro- istakla je novopečena mama.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović