Login/Registracija

DUPLA KRUNA: Pesma OVE zvezde Granda je trenutno NAJSLUŠANIJA (VIDEO)

Kao i svake nedelje, zahvaljujući publici, možemo da izdvojimo najslušanije numere Grand produkcije. Poslednjih dana slušaoci su uživali u baladama, narodnjacima, starim, ali i novokomponovanim numerama.

Međutim, izdvojili ste one koje su vam najviše legle, te vam predstavljamo top pet najslušanijih hitova iz prethodne nedelje.

Na petom mestu našao se Aco Pejović sa čuvenim hitom „Litar krvi“. Iako je pesma stara više od jedne decenije i danas se sluša sa istim žarom.

Njemu za petama, na četvrtom mestu je dugogodišnji kolega Dejan Matić i njegova pesma „Ona je moja“. Samo jedna u nizu Matićevih pesama bez koje se ne može.

Bronzana medalja otišla je u ruke Tanje Savić i to zbog čuvene pesme „Zlatnik“ sa istoimenog albuma. Malo ko se seća da je davne 2008. godine upravo sa ovim singlom osvojila neverovatno četvrsto mesto na Grandovom festivalu.

Još jedna numera u kojoj ste posebno uživali tokom prethodnih dana je „Lopov“ Indire Radić iz neverovatne 2002. godine.

I počasno prvo mesto za najslušaniju pesmu u prethodnih sedam dana osvojila je Džejla Ramović sa novim singlom „Sparta“. Za samo nekoliko dana, od kada je novi singl bivše pobednice „Zvezda Granda“ ugledao svetlost dana, broji neverovatnih 1.7 miliona pregleda na Jutjub platformi.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović