Login/Registracija

Dugogodišnji novinar pripremio IZNENAĐENJE zbog kog su pevačima POTEKLE SUZE (VIDEO)

Dugogodišnji novinar Goran Jovanović pripremio je danas posebno iznenađenje za pripadnike sedme sile, ali i svoje prijatelje, među kojima su velikani narodne muzike.

Svi prisutni znali su da je Goran spreman na mnogo toga u svojoj karijeri, ali sigurno nisu očekivali ono zbog čega ih je okupio- svoje prve pesme!


“Imali smo bašču šljiva“ koju u originalu izvodi Dobrivoje Topalović slučajno je zapala u ruke ovog novinara, kada je zbog svojih vokalnih sposobnosti, na nagovor autora pesme Dragana Struje i Srđana Milivojevića, odlučio da je snimi.

Njegove najbliže prijateljice, Vesna Milanović i Dragana Katić, koje ga u šali zovu “pokretni džuboks“ zbog količine pesama koje zna, prve su bile informisane o njegovom potezu. Međutim, pevačca Slađa Allegro, i venčana kuma Goranove sestre nije ni slutila o čemu se radi kada je došla na dogovoreni skup, a kada je premijerno puštan spot, mnogima su, pa i Goci Šaulić i Slađi, potekle suze radosnice.


Za Grand.online portal Ilda Šaulić izjavila je da Goranovo pevačko umeće za nju nije ništa novo kao i da mu je dala podršku čim je čula za ideju, dok je Slađa Alegro bila pozitivno iznenađena.

Sve detalje ovog događaja, pogledajte u videu ispod:

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić/ T. Bogavac