Login/Registracija

Drži do svog izgleda i zdravlja, ali niko ne zna da se Lepa Brena već 17 godina bori sa ovom bolešću

Brena je poznata i kao neko ko veoma vodi računa o zdralju i ishrani. Skoro smo pisali kako je disciplinovana i smršala čak 17kg.

Lepa Brena se već 17 godina bori sa trombozom, koju je vrlo uspešno držala pod kontrolom. Ovog leta održala je veliki broj koncerata, a nedavno je promovisala i svoj brend čarapa. Međutim, sada jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu sumnja da joj se bolest vratila.

Brena je poznata i kao neko ko veoma vodi računa o zdralju i ishrani, te u 61. godini ima savršeno vitku liniju i vrlo mladoliko izgleda. Uprkos tome, proteklih godina se suočavala sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Boba se mnogo uznemirio kad mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je pozvao doktora koji ju je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne sme da čeka ni dana i da što pre mora na kontrolu jer ne bi podneo da je izgubi – priča izvor blizak porodici, a prenosi “Paparazzo”.

Svi su svesni da je tromboza vrlo podmukla bolest, zato je neophodno biti opreazn.

Svestan je on da je tromboza ozbiljna bolest i da je do sada uspevala da je drži pod kontrolom, ali je to podmukla bolest. U sekundi može da se napravi novi tromb i da izazove haos. I sin Viktor se mnogo uplašio za nju – zaključuje izvor.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić