Druga Arena Saše Matića: Bekuta, Peđa i Pejović doveli atmosferu do usijanja, posebna emocija se prolomila kada je Dejan izašao na scenu (VIDEO)

Sasa Matic arena

Saša Matić održao je sinoć drugi koncert pred prepunom Arenom u Beogradu. Čim je kročio na scenu publika je pevačapozdravila gromoglasnim aplauzom, a on je i drugi koncert otvorio čuvenim hitom „Prejako.

Pevač je ponovo zahvalio publici na ljubavi koju mu pružaju sve ove godine, a pred sam izlazak na scenu za Grand je sumirao utiske sa prvog konecrta.

matic i pejovic

-Pravo da vam kažem ja sam sinoć posle koncerta došao odmah kući a nisam zaspao do pola četiri, dok se malo spustio adrenalin, dok su se slegli utisci. Nisam mogao da spavam, ali ako mi verujete ja sam jutros imao i trening. Moj prijatelj Goran Gluhaković se čudi. Kaže mi: „Ti si imao sinoć koncert, imaš i večeras, i trenirao si“ – priznao je Saša.

Specijalni gosti ove večeri bili su pre svega njegovi dobri prijatelji Ana Bekuta, Aco Pejović i Peđa Blizanac, a posene emocije prolomile su se halom kada je na scenu izašao njegov brat Dejan.

Aco je pred našim kamerama otkrio ono što do sada niko nije znao, a to je da Saša i on imaju već napisan duet koji još uvek nisu objavili.

Aco Pejovic

– Mi smo i snimili svojevremeno jedan duet, pisala je sada pokojna Marina Tucaković. Međutim to se nama nije dopalo pa je na kraju ztavršilo u fioci. Ko zna, možda jednog dana izvučemo to iz fioke pa napravimo u nekom novom ruhu –rekao je Aco.

Bkuta i sasa

Sašu su iz publike i druge večeri bodrle supruga Anđa i ćerke Tara i Aleksandra, kao i njegov dugogodišnji prijatelj Dejan Ćirković Ćira.

Publika je se puna tri sata veselila uz kvalitetne pesme, a na samom kraju kocerta pevač se poklonio publici i poručio da njihova ljubav nikada nije i nikada neće zakasniti.

sasa i bekuta 2

U videu pogledajte kako je izgledao drugi koncert Saše Matića u prepunoj Štark Areni.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković