Login/Registracija

Dragica Zlatić PRISLUŠKIVALA razgovor momaka, a kada im je prišla nastao haos:“ Šta hoće ova TETKA?“

Šarmanta Dragica Zlatić, poznata je kao vesela i iskrena osoba koja uvek ima neku zanimljivost da podeli sa svojom publikom.

Pre nekoliko dana dogodila joj se simpatična situacija, koja je na nju ostavila toliki utisak da je želela da je podeli sa svojim pratiocima.


Naime, ona je bila u jednoj prodavnici i dok je čekala svoj red na kasi, čula je razgovor koji joj je privukao pažnju. Nekoliko tinejdžera od 13,14 godina smišljali su plan kako da kako da priđu devojci.

– Ne, ne, nemoj to da joj šalješ ,najbolje da joj pošalješ na Instagramu: „E ćao, jel imaš ružnog dečka?“, i ona će da ti kaže ne i ti je onda pitaj: „Pa jel hoćeš da imaš?“- prepričala je Dragica koja je počela da se smeje, a zatim je morala i da im priđe i kaže kako im je strava plan.


– Bili su toliko slatki, morala sam da im kažem i oni kao gledaju me u fazonu: “ Šta hoće ova tetka od nas“,  i ništa ja onda krećem od kase oni isto izlaze posle i kao „A jel nam dobar plan ?“ Ja reko vrh– ispričala je pevačica angdotu iz običnog odlaska u prodavnicu.


Dragicu i Milana Mitrovića nedavno smo sreli u Grandovom studiju, kada su za naš portal otkrili da je Zlatićevoj vreme da se uda jer pevač više ne može da je brani od udvarača, nakon čega je ona otkrila koje kriterijume ima za budućeg mladoženju.

– Ja baš nemam neke kriterijume, ne volim nešto lepe momke, manekenski građene…Svi misle da ja tražim prelepog bilionera, što nema veze sa mozgom. Nisam zahtevna što se tiče muškaraca. Bitno mi je da bude dobar čovek, da me zasmejava i da radi nešto to mi je bitno, samo da nije da ga ja izdržavam. Nije bitno šta radi i za koliko samo da radi i da nije mamin i tatin sin, to ne podnosim– iskrena je bila pevačica.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I 

Prijavljivala se ŠEST PUTA za takmičenje, a danas je jedna od NAJAKTUELNIJIH ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Gorke suze prolila ZBOG NJIH DVOJE, a onda usledio OBRT: „Nisam očekivala da jednu Mariju Šerifović oduševim“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić