Login/Registracija

DRAGICA ZLATIĆ POKAZALA SVOJ RAJ: „Nema gde nisam bila, ali OVO JE MOJA SVETINJA“

Dragica Zlatć, jedna je od pevačica koja se nikada nije uzvezdila uprkos slavi u uspehu koje je postigla, i sa ponosom uvek isticala svoje poreklo.


Poslovima u domaćinstvu bavila se od malih nogu, a svoje selo voli najviše na svetu.


Iako je, zbog prirode posla kojim se bavi, proputovala pola sveta, za nju nema lepšeg mesta od onog gde je provela svoje detinjstvo.

Ona je podelila nekoliko objava na svom Instagramu gd ej epokazala svoj raj uz emotivan opis.


– Ovo mesto, moje selo, kuća moje babe i dede je moja svetinja. Nema gde nisam bila, nigde nema ovakvog vazduha, ovakvog mira, ovakve izvorske vode. Ovde volim da dođem najviše na svetu– napisala je pevačica.

Podsećamo, Dragica je svojevremeno ispričala i angdotu iz detinjstva koju je dugo smatrala blamom.

Naime, kada je bila mala imala je slab imunitet pa je njen otac odlučio da kupe kozu kako bi ona pila sveže kozije mleko. Jednog dana otac joj je rekao da izađe i prošeta kozu, da je puste malo da pase travu pored Morave, i naravno baš tada je grupa dečaka iz njene škole prolazila preko iste livade .

-Ja peti, šesti razred Osnovne škole blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i pogledam ,vidim drugare iz škole, i da me ne bi posle zezali ja vidim tamo neke koprive i ulegnem u njih dok oni nisu prošli- bila je iskrena Zlatićeva.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić