Login/Registracija

Dragana Mirković se RASPLAKALA na nastupu: Pevačicu savladale emocije uz ovu pesmu (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković uspešno je završila još jednu veliku američku turneju. Pevačica je održala niz solističkih koncerata, a za svaki nastup se tražila karta više, pa je tako oborila i nove rekorde.

Dragana se sa publikom družila tri nedelje, a ovi koncerti su posebno emotivan utisak ostavili na nju, pogotovo što je u Americi nastupala posle nekoliko godina pauze.

Društvene mreže su preplavili snimci sa nastupa, a jedan video je privukao posebnu pažnju publike.

Naime, Dragana je zapevala pesmu „Zajidi Zajidi“, a u tom momentu su je posebno savladale emocije pa je pustila suzu. Inače ona je u medijima često isticala da je ovo njena omiljena numera.

Pesma je pogodila i tamošnju publiku, Dragana sela na stolicu i maestralno otpevala, pa je raspkalala i mnoge ljude koji su došli iz svih krajeva Amerike da je čuju.

Podsetimo, folk zvezda je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je voditelj Žika Jakšić izneo detalje dugogodišnjeg prijateljstva sa pevačicom, pa je otkrio zbog čega se Dragana razlikuje od ostalih pevača sa naše javne scene.

-Moram da kažem dragi gledaoci da ja Draganu poznajem dugo godina. Imao sam priliku i čast da dok sam bio deo benda „Ritam Srca“ sa njom radim dve godine koncerte i turneje. Radili smo Pariz, svirali smo koncert u Pioniru i mogu slobodno da kažem kao neko ko je stajao iza najvećih zvezda sa ovih prostora, Dragana spada u one pevače čije je srce puno radosti. Ona nije izgubila tu radost koju donese slava, nije izgubila i tu neku nazvaću nevinost i čednost koju svi mi nosimo u sebi još od kada smo bili klinci. Mislim da je to jedan od uzroka što smo mi sa godinama sve lepši i lepši -rekao je Jakšić u emisiji.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković