Login/Registracija

Dragana Mirković pokazala decu i posvetila im stihove svog velikog hita

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f

Do skoro naslednici folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića bili su prava enigma za javnost, budući da Manuela i Marko Bijelić nisu želeli medijsku pažnju, te su sve do nedavno držali zaključane profile na društvenim mrežama.

Ipak, nedavno su rešili da svoje profile na Instagramu otključaju, a sada je i ponosna majka pokazala kako izgledaju njeni naslednici.

Dragana Mirkovic 3

Pevačica je objavila zajedničku sliku, zatim citirala stih iz svoje pesme „Život moj“ koji je snimila sa Danijelom Đokićem.

-Moji! Život svoj ne volim k’o Marka i Manuelu- poručila je Dragana uz emotikone srca.

Screenshot 20230814 213101 Instagram

Mnogi komentarišu da je Draganina ćerka Manuela postala prava lepotica i da neodoljivo podseća na svoju majku.

Pevačica je nedavno svojoj mezimici za 21 rođendan priredila bajkovito slavlje, i tim povodom napravila izuzetak i na društvenim mrežama podelila detalje iz privatnog života, što inače vrlo retko radi.

Bajka za moju princezu. Nisam do sada objavljivala ništa sa privatnih dešavanja, jer sam nekako ljubomorno čuvala te trenutke samo za svoju porodicu. Ali, sada sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer vi to zaslužujete, jer delite sve sa mnom i deo ste mog zivota – napisala je nedavno Dragana uz fotografije sa luksuzne proslave.

BONUS VIDEO: Mikica Bojanić otkrio ko će naslediti vilu njegovog oca Miloša Bojanića u Crnoj Gori

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić