Login/Registracija

Dragana Mirković podelila lepe vesti, fanovi ne mogu da sakriju sreću (VIDEO)

Već gotovo deceniju obožavaoci Dragane Mirković strpljivo čejahz na novi koncertni spektakl u Beogradu, a onima koji su se registrovali na https://etix.rs/presale/ pružena je prilika da već od 16. septembra od 10 sati mogu da među prvima odaberu mesta.

image0 5

Prethodni koncert regionalne zvezde u Areni postavio je u tom trenutku rekord po brzini prodaje ulaznica, a pošto je bio samo jedan koncert, nažalost, desetine hiljada ljudi nisu uspeli da dođu do svojih mesta.

Zato je danas hiljade najvernijih fanova, kao i onih koji su čpoželeli da ne propuste jubilej folk dive imalo mogućnost da kupi ulaznice pre svih.

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 4

Dragana, koja ovih dana putuje u Australiju na turneju obratila se fanovima i tako oglasila početak pretprodaje što je izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama.

-Dragi moji jako se radujem što ste se u tolikom broju javili. Već danas od 10 ujutru časova dobićete opciju da preuzmete svoje karte. Bravo na brzini! Drago mi je štp ćemo se družiti. Voli vas najviše na svetu vaša Dragana Mirković- poručila je pevačica.

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f

Zvaničan početak prodaje biće od 18. septembra od 10 časova na sajtu https://efinity.rs/, a oni koji to žele mogu rezervacije za VIP mesta i barski sektor da naprave i putem call centra na broj 066/8888-383, a karte će tokom 48sati moći da se kupo po promotivnim cenama.

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio kako će sada izgledati „Zvezde Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Miomir Milić/Z. K. Munja,
Autor: Grand