Dragana Mirković konačno pokazala ćerku, lepotu je nasledila od majke: „Imala sam potrebu da podelim sa vama“ (VIDEO)

ipiccy image 4 10

Pevačica Dragana Mirković svojoj mezimici, ćerki Manueli priredila je bajkovitu proslavu rođena, a kako se godinama unazad trudila da decu zaštiti od radoznalih očiju javnosti ovaj trenutak ipak je odlučila da podeli sa svojom publikom.

Mnogobrojni prijatelji sa estrade poželeli su najlepše želje Draganinoj mezimici za rođendan, ali i pohvalili lepotu koju je Manulena nasledila od majke.

dragana mirkovic

Gala slavlje, torta na nekolio spratova i zanimljiva dekoracija doprineli su sjajnoj atmosferi koja je vladala na 21. rođendanu Draganine ćerke.

Bajka za moju princezu. Nisam do sada objavljivala ništa sa privatnih dešavanja, jer sam nekako ljubomorno čuvala te trenutke samo za svoju porodicu. Ali, sada sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer vi to zaslužujete, jer delite sve sa mnom i deo ste mog zivota – napisala je Dragana uz fotografije sa luksuzne proslave.

Dragana često ističe koliko je ponosna na ćerku i sina Marka.

Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno – rekla je pevačica u jednoj emisiji nedavno.

Foto: Instagram/Printscreen/dragana mirković,
Autor: I.Grk