Dragana Mićalović upoznala Čolu, pevač glumicu iznenadio nesvakidašnjim poklonom (FOTO)

DRAGANA MICALOVIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 73 ok

Glumica Dragana Mićalović se oglasila na društvenim mrežama, a emotivmom objavom poručila je svima da veruju u svoje snove.

Naime, ona je u jednom prestoničkom restoranu srela muzičku zvezdu Zdravka Čolića, a taj momenat je iskorisila da se fotografiše sa omiljenim pevačem i da dobije autogram od njega.

U objavi na društvenim mrežama, ona je napisala emotivnu poruku koju je posvetila pevaču koga obožava čitava bivša Jugoslavija, pa je otkrila koju njegovu pesmu najviše voli.

-Verujte u svoje snove! Jedna od mojih najvećih želja iz detinjstva jeste upoznavanje sa velikim Zdravkom Čolićem – napisala je ona i dodala:

-Prva i najdraža ploča koju sam imala jeste,“Ti si mi u krvi”. Dobih i ploču i autogram i poznanstvo! Hvala.

Podsetimo, mlada glumica je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je za Grand otkrila koju muziku najviše voli da sluša u kafani.

-Volim one srceparajuće pesme, fajront je moj, to je rezervisano za mene. Uživam da se veselim, volim kafansku muziku, tamburaše. Pesme koje volim, odnosno one koje su u prvih pet na mojoj listi, jesu one koje me sećaju na neke privatne momente – kazala je ona.

U videu pogledajte šta je nedavno Dragana izjavila za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković