Login/Registracija

Dragana Katić i Sanja Kužet u zajedničkom provodu: „Jedva smo dočekale njegovu kafanu“ (VIDEO)

Popularni pevač Aco Pejović večeras će brojnim fanovima upriličiti dugo očekivani spektakl na Tašmajdanu, o kojem se već danima priča. 

Brojni pripadnici estrade pristigli su na koncert godine, kako mnogi kažu, a među njima su i Grandove voditeljke Dragana Katić i Sanja Kužet koje nisu mogle da sakriju uzbuđenje pred početak spektakla.

– Jedva sam dočekala njegovu kafanu koju najviše volim – izjavila je Dragana za Grand Online, na šta se nadovezala i Sanja

Moj izbor je definitivno Aco Pejović, kada je ovaj tim muzike u pitanju. Volim njegovu narodnu muziku, ali mi je on na ivici sa dobrim i modernim zvukom, tako da je on neko zbog kog bih sigurno izašla iz kuće i došla na koncert.


Mimo televizijske scene, Dragana i Aco znaju da se druže i u kafani, a voditeljka nikad nije krila da joj je on omiljeni saborac za kafanska druženja i broj jedan među pevačima.

– Tako je, zato što smo mi prijatelji i od njegovih i mojih početaka, nekako smo se na prvu loptu skontali, prepoznali smo se odmah. Bilja (prim.aut. surpruga) i on su moji prijatelji, porodično se družimo i zna se da je kod mene Aca broj jedan, pa onda svi ostali – rekla je Dragana, dok je Sanja otkrila koju pesmu će večeras Aco pevati specijalno za nju, što možete da saznate u videu. 

……

Autor: I. Ankić/N.Pantelić