Login/Registracija

„Dosta mi je pesme“ Dinča okrio šta nikada ne radi na porodičnim okupljanjima

Vreme slava je pred nama, a pevač Milan Dinčić Dinča poznat je kao odličan zabavljač, veliki gurman, ali i muškarac koji se odlično snalazi u kuhinji, pa nas je zanimalo kako on provodi praznike i ko je zaslužan za dobru atmosferu i posluženje u njegovom domu tokom praznika.

Kada je kulinarstvo u pitanju, Dinča se tu odlično snalazi, a pitali smo pevača da li sve priprema sam ili mu pomaže supruga Jelena i šta se sve u njihovom domu nalazi na slavskoj trpezi.

Ove godine zbog male dece i dosta obaveza odlučili smo da naručimo većinu stvari. Za slavu pripremamo kiflice, salate, tradicionalana jela, biće tu i prase. Obično supruga i ja zajedno sve pripremamo, ali tu su i naše majke koje uvek uskoče u pomoć – otkrio je Dinča za Grand.

Pevač u svom domu uvek kada mu silne obaveze to dozvole ugosti prijatelje za koje obično upravo on sprema razne specijalitete, a pohvalio nam se i da od prijatelja za veštine u kuhinji češće dobija pozitivne komentare nego njegova supruga.

Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga – rekao nam je Dinča.

Nije odličan samo u kuhinji, već je i vrstan pevač, ali Dinča nas je prilično iznenadio otkrivši da retko zapeva na porodičnim okupljanjima.

Kod kuće i na porodičnim okupljanjima baš retko zapevam, tada jednostavno odmaram dušu. Zbog posla mi se ponekad dešava da mi bude dosta muzike i pesme. Porodična okupljanja kod nas su obično rezervisana za mir i otvorene razgovore – objasnio je pevač.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk