Login/Registracija

Doktori joj prognozirali kraj karijere? Pevačica donela NEVEROVATNU ODLUKU, publika u suzama

Pevači često ističu da njihov posao nije ni malo lak i bajkovit, kao što se mnogima čini. Svakodnevno se susreću sa neočekivanim situacijama, kao i običan svet, ali od njih se očekuje da budu nasmejani i uveseljavaju publiku bez obzira na to šta se iza kulisa dešava.

Tokom svoje višedecinijske karijere i Vera Matović našla se u nebranom grožđu pred sam nastup u dalekoj Americi.

– Svi misle da je pevačima lako i svi smatraju da nama nikada ništa ne fali, ali nije tako. Mnogo puta sam i ja imala problema sa glasom, sa grlom i bolešću. Kada sam trebala da idem u Ameriku da pevam za Novu godinu i kada sam posetila doktora rekao mi je da ako budem sada pevala da možda nikada više neću zapevati. Nisam imala glasa tada, samo sam šaputala i ja sam odlučila da odem u Ameriku da kažem tom narodu da sam bolesna i da ne mogu da pevam- objašnjava Vera.

Jedan od pokazatelja njene uspešne karijere, verne publike i hitova koji i danas traju upravo je gest pevačice koji je tom prilikom priredila publici koja je hiljadama kilometara daleko.

– Izašla sam na scenu tada i krenula sam sa jednom pesmom, onaj narod samo gleda u mene.. Kada sam završila pesmu rekla sam „Draga braćo i sestre ja znam da vi znate kako ja pevam, strašno sam bolesna i doktor mi je zabranio da pevam, ali ja sam došla lično da vam kažem“. Kada sam videla sve one žene koje plaču i ne mogu da veruju, rekli su mi bitno je da sam došla da ne moram ni da pevam. Ja sam posle takvu volju i želju dobila da nastavim dalje da sam posle celih mesec dana pevala i tu Novu godinu. Sa teškim glasom sam to radila, ali sudbina je tako htela- ispričala je pevačica u emsiji „Zvezde Granda Specijal“.

POGLEDAJTE I

VODITELJ ŠOKIRAO POTEZOM: Izneo pevačicu sa scene usred emisije (FOTO)

Haos u studiju: Vera Matović NAPUSTILA EMISIJU I TO SA STILOM

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović