Login/Registracija

Dok se karte za Arenu rasprodaju, Dragana Mirković obara rekorde u Australiji (FOTO)

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok

Dragana Mirković zakazala je za 29. decembar koncert u Štark areni na kome će otpočeti proslavu 40 godina karijere, a karte za ovaj spektakl već se rasprodaju ogromnom brzinom tako da se za čitave sektore u za samo šest dana po početku prodaje traži karta više.

3619740 image3 ff

I dok publika iz regiona hrli ka ulaznicama za koncert ništa drugačija situacija nije ni na drugom kraju sveta gde je Dragana ovog vikenda oborila rekord posete u australijskom gradu Pertu.

3619746 image0 ff

Regionalna muzička zvezda ovim koncertom nastavila je turneju koju je svojevremeno prekinula u znak saosećanja sa žrtvama tragedija u Beogradu i Mladenovcu.

3619744 image1 ff

Da bi se publici i organizatorima odužila, Dragana će u Australiji nastupati potpuno besplatno a posle još dva koncerta u zemlji kengura čekaju je i nastupi u Kanadi.

3619748 image2 ff 1

Po završetku turneje na severnoameričkom kontinentu, folk carica dolazi u Srbiju gde će otpočeti probe za svoj jubilarni koncert a svi oni koji žele da dođu do poslednjeg kontigenta ulaznica za ovaj spektakl to mogu učiniti preko sajta ili putem call centra na broj 066/8888383.

BONUS VIDEO- Dragana Mirković najava koncerta u Areni:

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: Grand