Login/Registracija

Dok ona UŽIVA, novinaru pišu LAŽI: “Platiću odmor tom nesrećnom čoveku“ poručila Maja

Pevačica Maja Nikolić nikada nije imala problem da pokaže čime raspolaže te je i ovog leta na svom Instagram profilu postavila nekoliko fotgrafija u kupaćem kostimu što su pojedini medij iskoristili kako bi je uvredili na račun fizičkog izgleda.

I dok bi se većina ljudi povukla ne želeći da ulazi u raspravu oko ovakvih stvari, Maja je rešila da se javno obrati novinarima koji su pisali o njenim fizičkim “nedostacima“ koji su odlika gotovo svakog ženskog tela- salo i celulit.

– Uživam na Kritu i čitam o sebi kako imam 3 sala na stomaku,višak kože i celulit. A ja nikad bolje nisam izgledala i osećam se fenomenalno u svojoj koži- napisala je Maja na svom Instagram profilu pa dodala da će tužiti svakog ko o njoj piše neistine kao što je to činila i do sada.

Ono što ju je najviše naljutilo jesu ljudska zloba i mržnja te je svojim pratiocima poručila da se ne predaju takvim osećanjima u životu a zatim se obratila novinarima lično- Znam da tim osobama u redakcijama nije lako. Sede na 40 stepeni u malim kancelarijama gledjaući Maju kako uživa na odmoru. I žao mi je zbog toga jer smatram da ima dobrih i časnih novinara koji zaslužuju mnogo veću platu ali ove što pišu neistine ću uvek da tužim.


Međutim, ni ovo nije bilo dovoljno te je pevačica pomenutim novinarima ponudila i gratis letovanje- Mogu da se ponudim da tom nesrećnom novinaru ili starijoj neuglednoj dami koja je pisala tekst i laži o meni, kako imam 3 sala na stomaku, višak kože i celulit, platim odmor kako bi im oplemenila život i učinila ih pozitivnijim osobama i naučila da se raduju tudjoj sreći a da ne zavide!

A šta vi kažete?

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac