Login/Registracija

Dobila OTKAZ? Milan Mitrović ponovo na MALIM EKRANIMA, ZAMENIO voditeljku Granda!

Za dobro raspoloženje i sjajnu atmosferu petkom u emisiji “Grand magazin“ zadužena je voditeljka Jovana Pešić, zato je juče sve iznenadilo kada se umesto nje u kadru našao pevač Milan Mitrović!


Nekadašnji učesnik “Zvezda Granda“ već se oprobao u voditeljskom poslu kada je sa koleginicom Anom Sević bio domaćin emisije “Neki novi klinci“, pa se sada posle nekoliko godina ponovo našao u toj poziciji.

– Dobar dan! Kao što vidite došlo je do malih, tj malo većih promena ovde kod nas u Grandovom studiju. Dosta vremena je prošlo otkad sam ja vodio program, ali danas sam zamoljen da pokušam ponovo. Da vidimo ima li još nade za mene- rekao je Mitrović gledaocima kraj maloh ekrana.

On je zatim predstavio svoje goste, kolegu Jocu Stefanovića a zatim i voditeljku emisije Jovanu Pešić, koja se sve vreme smejala.

– Ja sad mogu da idem kući. Biće: “Jovana, hvala ti na saradnji,d obila si otkaz“ – našalila se voditeljka koja je na kratko zamenila mesto za pevačem.

– Ništa, ja samo posle dvenvnicu da pokupim– poručio je Milan.

Kada su nastavili sa razgovorom, voditeljka “Grand magazina“ dodala je da je Milan svakako falio na malim ekranima sve ovo vreme.

– Nedostaješ. Ti nisi nikom dosadio, ni kad si pevao ni kad si vodio. Nisi ispadao iz frižidera- zaključila je ona.

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac