Login/Registracija

DO SAD NEVIĐENI HIT SNIMAK Ovako su se nekad zabavljali Brena i Džej (VIDEO)

Estrada se i dalje oprašta od legende narodne muzike Džeja Ramadanovskog, i priseća se pevača deleći zajedničke fotografije i snimke. Među njima je i Lepa Brena, koja je sa njim snimila duete „Ljubavne igrarije“ i „Nisam ja mali“, i istakla da je veoma tužna zbog njegovog preranog odlaska, kao i da će ostati najveseliji i najomiljeniji lik među pevačima. 

Džej se inače pojavio i u njenom filmu „Hajde da se volimo 2“, a ovaj dvojac često je i nastupao zajedno i pravio haos gde god da se pojavi.

Mi smo došli u posed videa sa njihovog nastupa u Švajcarskoj koji najbolje opisuje koliko su voleli da rade zajedno i koliko su dobar tandem bili. U snimku vidimo kako u duetu izvode pesmu „Sexy ritam“ i dok uveseljavaju publiku toliko se dobro zabavljaju da su se čak nekoliko puta zasmejali između sebe. Tokom celog nastupa zbijali su šale, a u jednom trenutku Brena je podigla nogu i preskočila ga, što je do suza dovelo čak i bend „Ritam srca“ koji ih je pratio na bini. 

Ovaj hit snimak nasmejao je celokupnu redakciju portala Grand.Online, a verujemo da će i vas jer najbolje svedoči koliki je veseljak bio Džej.

……

Autor: I. Ankić