Login/Registracija

Do juče anonimus a danas u žiži interesovanja! Snajka Zorice Brunclik OBORILA REKORD na Instagramu! (FOTO)

O privatnom životu pevačice Zorice Brunclik javnost zna gotovo sve detalje, ali se za razliku od druge dece poznatih ličnosti njena deca nikada nisu medijski eksponirala.

Iz braka sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom ima ćerku Zlatu, inače udatu za nekadašnju zvezdu Granda Miloša Vujanovića, koji važi za opasnog frajera.

Ono što malo ko zna jeste da je njen sin Đorđe Tutić godinama u skladnom braku sa izvesnom Vanjom, čije identitet je otkrila jedna popularna stranica na društenoj mreži Instagram, Negujmo Srbski.

Admini stranice pronašli su Vanjin profil a zatim joj poslali poruku: “Je l’ si ti snajka Zorice Brunclik?“ na šta je ona odgovorila da jeste a zatim je usledila veoma zanimljiva prepiska zbog čega je Zoričina snaja napisala da od danas slavi dva rođendana– jedan kada ju je majka rodila a drugi kad su joj se javili vlasnici ovog profila koji prati vše od pola miliona ljudi.

– Bukvalno rekord po klikovima! 10 000 vas je kliknulo u poslednjih sat vremena da vidi kako izgleda snajka od Zorice- napisala je ova stranica, a onda su se pratioci zapitali kako to da se snajka preziva Tutić a ne Ranđelović.


– Za sve vas koji ste pitali evo objašnjenja! Predstavljamo vam porodično stablo Zorice Brunclik- stajalo je u objavi koju je i sama snajka Vanja dopunila pa okačila na svoj profil što je nasmejalo mnoge.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac