Login/Registracija

„Đole mi je činio MEDVEĐU USUGU, imala sam anksiozne napade“, Vesna Đogani se suočila sa AGONIJOM NAKON VELIKOG PRIZNANJA

Na društvenim mrežama trudimo se da prikažemo savršene živote, ali Vesna Đogani jedna je od retkih ličnosti koja je izašla it tih okvira i iskoristila ih da pokaže kako su i poznari sasvim obični ljudi.

Ona je pre nekoliko meseci priznala i da se suočila sa ozbiljnim problemima zbog kojih je posetila psihoterapeuta.

– Pre par meseci javno sam rekla da idem kod psihoterapeuta i nastala je agonija. Ja sam prepoznala da mene nešto stišće i da mi nije prijatno, da guram stvari pod tepih, a da se osećam nesigurno i nezadovoljno bez razloga. Onda sam korak po korak, kroz razgovor sa drugaricom i kasnije ginekologom koja mi je objasnila o tom momentu kada žene sazrevaju i te 40-te koje su najteže– ispričala je ona kojoj je uspela da se izbori sa ovim nezadovojstvima.

– Korona mi je donela mnogo lepih stvari, prihvatila sam sebe takvu kakva sam, moje mane su savršene i taj ideal u koje nas pakuju mediji mene to ne zanima. Nisam idealna, ali moja energija ludačka izbija u prvi plan i privlačim pažnju bez obzira da li sam u pidžami i bez šminke- rekla je pevačica.

Iako svog muža voli i poštuje, priznaje da nekada preveliki protekcionizam nije dobar.

– Đole me je pazio i mazio, ali možda mi je činio medveđu uslugu. Previše me je čuvao i ja nisam mogla da osetim potrebu da izađem iz svoje školjke da sam nesigurna da imam anksiozne napade i nesigurnost – otkrila je u emisiji „Goca show“.

Foto: Z. K. Munja /Instagram,
Autor: S. Čumić