Login/Registracija

Đoković želeo brak sa njom, a ona ga ostavila: „Nadala sam se da će se nešto promeniti“

Najmlađi brat prodslavljenog tenisera Novaka, Đorđe Đoković prošle godine izgovorio je sudbonosno „da“ svojo izabranici Saški Veselinov, ali malo ko zna detalje njegovog ljubavnog života pre sadašnje supruge.

Iako pre Saške nije imao mnogo veza za koje je javnost znala, jedna se ipak izdvaja i to sa Tijanom Ralić koja je bila Đokovićeva velika ljubav.

Tijana i orše uplovili su u romansu tokom njenog studiranja i nakon četiri godine došlo je do kraha te su tačku na svoju ljubav stavili 2019. godine.

Nakon toga, oboje su krenuli svojim putem, a Tijana se udala za fudbalera  Aleksu Damnjanca sa kojim je u julu ove godine dobila sina.

Inače, Tijana je jednom prilikom na svom Instagramu otkrila da je Đoković želeo da se oženi njome, ali da je umesto toga usledio raskid, prenosi Blic.

– Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula – glasilo je pitanje na Instagramu.

– Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi.

BONUS VIDEO: Svadba Đorđa Đokovića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović