Login/Registracija

Đoković PONOVO u Enesovom gradu: “Zapanjen sam tim čovekom“, tvrdi pevač

Prvi reket sveta, srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko sati stigao je u mesto Visoko u Bosni i Hercegovini kako bi prisustvovao svečanom otvaranju teniskih terena.

Njega su u Visokom dočekali stari poznanici ali i brojni fanovi koji su jedva dočekali da se slikaju sa njim i razmene po koju reč.

Te sreće bio je i pevač narodne muzike Enes Begović koji je pre više od godinu dana ugostio Đokovića u svom rodnom gradu i sa njim popio kafu.

– Moram da kažem da sam fasciniran ovim čovekom. Tolika veličina, a takva jednostavnost, ostao sam zapanjen- rekao je Enes tada, koji je sa Novakom takođe obilazio i bosanske piramide, što će priča se, učiniti i ove godine.

– Čovek kome se klanja ceo svet, došao je u moj grad i među moj narod da vidi piramide. Išao sam njim i u te tunele, on je više puta bio u piramidama od mene. Fascinantno je ono što ljudi mogu tamo videti – ispričao je Begović tada.

Pored toga što će prisustvovati otvaranju, Novak će se nakon finalnog meča na Vimbldonu po pvi put latiti reketa na egzibicionom meču.

A kako je Novak slavio titulu nakon spektakularnog dočeka ispre Skupštine u Beogradu, pogledajte OVDE.

Autor: T. Bogavac