Login/Registracija

ĐOGANI ponovo IZNENAĐUJE, Vesna pokupila slavu: „Pevačice, gledajte i učite“ (VIDEO)

Grupa „Đogani“ rešila je da na mastralan način počasti svoju publiku pred kraj 2021. godine i nakon ekranizacije stare balade „Crne oči“, obradovuje fanove još jednim spotom za stari hit. 

Reč je o brzoj pesmi „Đavole“ koja je posle 13 godina konačno dobila spot. 


Ovaj potez čuvene dens grupe obradovao je fanove širom sveta i pored komplimenata na račun samog spota, reči hvale pokupila je pevačica Vesna Đogani. 

„Ova Vesna je top ribetina! Prošlo je 20 godina, a ja se i dalje ložim na nju“, „Vesna je kraljica, jedinstvena i neponovljiva mačka“, „Mlađe koleginice možete da se poklonite, gledate i učite. Zvezda se rađa, a ne postaje, a Vesna je institucija za sve vas“, „Vesna izgleda predobro, a tek kako peva“, neki su od komentara ispod novog spota grupe „Đogani“ koji je pred vama.

Podsetimo, na ideju da ekranizuju stare pesme došli su spontano, a pored toga Vesna maksimalno koristi popularnost koju je stekla snimajući se za TikTok. 

– Sve je počelo sa zabavom, a ispostavilo se da će postati biznis, da ću napraviti veliki projekat od sebe i od cele te priče, naginjem ka tome – nedavno je izjavila Vesna i otkrila da je konačno dočekala trenutak da bude popularnija od Đoleta. 

– On je opušten po pitanju toga što sam ja sad popularnija od njega, ali znaš kako me je spustio. Jednom mi je čak rekao dočekala si to posle dvadeset godina– ispričala je pevačica.

POGLEDAJTE I
Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić