Login/Registracija

Đani pravi SVADBU sinu, pozvano mnogo kolega, čak i poznatog pevača sa kojim je bio u SVAĐI!

Pevač Radiša Trajković Đani 13. juna pravi svadbu sinu Milošu sa preko 500 zvanica, a kako kažu pozvaće i veliki broj kolega. Đani i njegova supruga Slađa planiraju da naprave gala proslavu i provod za pamćenje.

– Pripremamo se uveliko za svadbu, naravno da imam tremu ipak ženim sina. Milošu je najlakše da se spremi, muškarci samo obuku odelo, a nama ženama ipak treba vremena. Biće mnogo pevača, Đanijevih kolega, ali ne izdvajam nikog. Volela bih svi da zapevaju, Seka, Saša Matić, Pejović, Lukas, Ceca, Dara Bubamara… Kod svih sam bila – kaže Slađa za Svet, koja je očito zaboravila da njih Lukas nije zvao na svadbu sina Lazara koja je bila pre svega mesec dana.

– Pozvao sam samo troje ljudi. Došao je moj Sale. Ceca će doći, malo kasni. A treći je Aco Pejović, koji je sprečen iz opravdanih razloga. A za ostale me boli uvo – rekao je Lukas, ali Trajkovići nisu zlopamtila pa će mu uputiti poziv.

– Nije nas Aca zvao, ne znam zašto, možda je zaboravio, ne zameramo mu oprošteno mu je. Naravno da će biti pozvan kao gost, pa ako bude hteo da zapeva neku pesmu biće super. Nemam neke posebne muzičke želje pevaće nam mnogi sa estrade, samo neka je veselo – rekla je Slađa za Svet i dodala da će na svadbu pozvati i Darka Lazića s kojim je Đani bio u sukobu i kome je zamerio što se nije setio da ga pita kako je nakon što su ga priveli tokom vanrednog stanja.

– Naravno da ćemo zvati i našeg Darkića, on je naše dete. Svima je sve oprošteno.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić