Login/Registracija

„Svašta se izdogađalo“ Dino Merlin se obratio Beograđanima, svi u transu posle emotivnog govora u Areni (VIDEO)

Dino Merlin večeras održava prvi od svoja četiri koncerta u beogradskoj Štark areni, a uzbuđenje pred ceo događaj je bilo veliko, kako kod publike tako i kod samog pevača.

Merlin je izašao na scenu dočekan ovacijama publike.

image00001 3

Dino Merlin se obratio Beograđanima

Nakon što je izveo jedan od svojih hitova, rešio je da ne skriva svoje emocije, uputivši reči koje diraju pravo u dušu:
-Dobro mi došli dragi prijatelji! Kakav je ovo prizor? Kao nekad! Poželeo sam ovo, poželeo sam vas! Jel ovo moj Beograd? Izgleda kao da nešto lepo treba da se desi – rekao je Merlin, pa zapevao svoj hit sa pomenutim tekstom.

Atmosfera je bila sjajna a Merlin se ponovo obratio fanovima i još jednom otvorio dušu.

– Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada. Ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štašta se u mom životu izdogađalo, život je brz posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi. Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo zelju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom – rekao je Dino Merlin na prvom u nizu koncerat u Beogradu, misleći u ovom slučaju na svog unuka.

Dino Merlin se obratio Beogradjanima 1

U prvim redovima ispred bine sve je vrvelo od najvatrenijih fanova, a u punoj Areni bilo je i mnoštvo poznatih lica iz javnog života koji su došli da provedu noć uz hitove reginalne zvezde koja traje decenijama.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić