Login/Registracija

Dinča započeo novu sezonu, evo ko mu je glavna podrška (FOTO)

Proleće je vreme kada se sve budi, ali je u istom trenutku i pravi čas za započinjanje takozvanih poljskih radova. U slučaju pevača Milana Dinčića Dinče reč je o pripremi voćnjaka, orezivanju, skraćivanju grana i obavezama koje to nosi sa sobom.

Tako je Dinča vreme iskoristio da se upusti u ove poslove, a njegov sin mu pomaže u tome, što je korisno i zbog boravka na svežem vazduhu.

-Lagano. Moj sin Vukan i neki novi početak – napisao je Dinča u opisu fotografije na kojoj se vidi njegov naslednik kako motikom obrađuje zemljište u voćnjaku.

Pevač je podelio na svom storiju i epilog ovih radova, na kome se vidi da su Dinčići uspešno obavili veliki posao.

Podsetimo, Dinča se dosta trudi oko vaspitanje dece i oko toga da ih nauči pravim vrednostima, o čemu je u više navrata govorio.

– Volim da provodim dosta vremena sa njima i karijeru sam ostavio u drugom planu, mislim da će se na kraju ispostaviti da sam uradio dobro, jer mislim da sam im sada najpotrebniji kada se oni oblikuju kao osobe. Ne mogu da kažem da mi je žao što sam karijeru zapostavio, jer utoliko više mi je drago što sam sa njima i što sebi u ovo vreme mogu da prijuštim taj luksuz – istakao je pevač ranije.

Foto: Z.K.Munja/Instagram crazydincha,
Autor: A.Dačić