Login/Registracija

Dinča napravio novi specijalitet, klinci će odlepiti (FOTO)

Da je Milan Dinčić Dinča voli da eksperimentiše u kuhinji već jepoznato, a ovoga puta rešio je da obraduje sa popularnim slatkišem.Dinča je napravio palačinke sa koprivom, a s obziorm da su bile toliko ukusne ukućani su brzo počistili sve što je spremio.

Mogu se filovati džemom, kremom, šećerom, orasima, mogu biti slane ili slatke, a izbor je samo na onom ko ih konzumira, a s obzirom da sadrže koprivu predstavljaju i dobar prirodni dodatak gvožđa u ishrani, što svakako pevaču godi s obzirom da voli da pravi prave majstorije naročito kada je zdrava hrana u pitanju.

Podsetimo, nedavno je Dinča sam proizveo tofu – sir od soje, specijalitet neizostavan na vegetarijanskoj trpezi, a sada je otišao i korak dalje uspevši da napravi popularnu poslasticu – palačinke, što zdravijim.

Inače, Dinča se za svoje kuinarske veštine kojima mnogi mogu pozavideti jednom prilikom pohvalio javno, a pozitivne komentare od prijatelja dobija češće nego njegiva supruga, otkrivši svojevremeno sa Grand zbog čega je to tako.

Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga – priznao je pevač tada za Grand online.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić