Login/Registracija

Dijeta Nataše Bekvalac koja je osvojila žene: „Za mesec dana gubite 10 kilograma, jedna namirnica je KLJUČNA“

Pevačica Nataša Bekvalac jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a za njen besprekoran izgled i vitko telo zaslužni su redovni treninzi i ishrana.

Novosadska barbika, nakon dva porođaja može se pohvaliti devojačkom kilažom, a svi se pitaju kako! Ukoliko ste spremni da izgledate poput Nate mnogih stvari se morate odreći.

Otkrivamo šta se sve nalazi na jelovniku Bekvalčeve i šta smete da jedete svakog dana:

Svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno)- objasnila je nedavno pevačica.

Naravno, postoje i namirnice koje nikako ne smete da konzumirate, a među njima su peciva, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

-Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata. Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu- istakla je Nataša.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović