Login/Registracija

Deset godina joj nisu dali da vidi sina, a sad je konačno sa njim! Ovako izgleda naslednik TINE IVANOVIĆ (FOTO)

Život je uopšte nije mazio, a najveća tuga u životu folk pevačice trajala je čitavu deceniju, koliko joj je bilo zabranjeno da viđa svoje dete koje je rodila sa samo 17 godina. Tina Ivanović prošla je pravu torturu nakon razvoda od prvog supruga, u kom je njen sin Danijel Janković pripao ocu. 

Iako ga se nikad nije odrekla, Tina je bila sprečena čak deset godina da viđa svog naslednika. 

– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živeo, čekala ispred i nadala se da ću ga videti. Jednom mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Nemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju-  ispričala je jednom prilikom za pevačica. 

Nakon što je postala poznata, Tina je stupila u kontakt sa sinom i danas je u odličnim odnosima sa njim. Sve to duguje svoj sadašnjem suprugu Zvezdanu koji joj je pomogao da ponovo uspostavi kontakt sa sinom. 

– Preko nekih ljudi uspeo je da nađe Danijelov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja, pa smo se nakon toga i videli – ispričala je Tina koja je danas velika podrška svom sinu.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić