Login/Registracija

DEKINTIRANA: Bekvalčevoj propao koncert zbog finansijskih problema, pevačica se šokirala kada je čula cenu

Nataša Bekvalac odustala je od velikog koncerta u Beogradskoj areni u februaru 2023. godine zbog loše finansijske situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Kako mediji prenose, a saznaju od izvora bliskog pevačici, Nataša je imala ideju i želju da za Dan zaljubljenih sledeće godine organizuje spektakl sličan onom koji je napravila na isti dan 2020.

Ona je oformila ekipu, a da je bila ozbiljna u svojoj nameri, svedoči i činjenica da je čak zakazala termin u najvećoj koncertnoj sali u našoj zemlji. Kada su pripreme već počele i kada su joj organizatori saopštili koliko novca joj je potrebno za takav koncert, ona je bila prinuđena da ga otkaže, jer trenutno nema sredstava za tako veliki poduhvat.

Nataša je imala veliku želju da svoju publiku obraduje koncertom u Beogradskoj areni za Dan zaljubljenih. Htela je da napravi još jedan spektakl kao onaj od 2020. godine. Zakazala je prostor, imala je ceo koncept, sve je delovalo obećavajuće, ali kad je čula koliko je novca potrebno za sve to, ostala je šokirana i bila prinuđena da sve otkaže – otkrio je dobro obavešteni izvor i dodao:

Nataša je imala puno troškova u poslednjem periodu. Opet je renovirala stan i na njega potrošila 100.000 evra, a priprema i novi album, na kom će okupiti tim vrhunskih saradnika. Pošto je do februara ostalo malo vremena, ona nije mogla da računa ni na pomoć sponzora, kao što je to bio slučaj prošlog puta – rekao je izvor, pa nastavio:

Jednostavno, ništa nije išlo onako kako je planirala. Bliskim prijateljima se poverila da će veliki koncert ipak morati da sačeka bolje vreme, a sve je pravdala rečima da takav projekat sada ne oseća kao što je to bilo s prethodnim – zaključio je izvor.

Podsetimo, Bekvalčeva je svojevremeno otkrila da je zbog koncerta u Beogradskoj narteni 2020. godine prodaloa stan, ali da joj se koncert nije isplatio.

Koncert je bio ludački poduhvat, meni se nije isplatio. Mi nismo podelili ni 10 karata, možda mami i tati. Jedva smo pola pokrili od prodatih karata. Ne kajem se nijednog trenutka. To je najbolja stvar u karijeri koja mi se desila. Prodala sam stan za taj koncert, rekli su mi da nisam normalna – ispričala je pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Stars/I.Grk