„Degutantno je“, Lea Kiš otkrila zbog čega se ne slika u kupaćem, pomenula i ćerku: „Ne bi trebalo da se eksponiraju na taj način“

983729595c44f90dc170c89db0b6830376ec73a1

Leto je vreme kada većina žena, a posebno estradnih dama, želi da pokaže čime raspolaže, ali za razliku od njih Leu Kiš nismo imali priliku da vidimo u kupaćem kostimu.

Iako važi za voidteljku koja pleni lepotom, ona tvrdi da nema potrebe da igra na kratu provokacije.

– Ja ne krijem svoje godine, i mislim da žene posle pedesetih ne bi trebalo da se eksponiraju na taj način. Kada imate ćerku koja se stalno slika i to objavljuje, potpuno je degutantno da ja nešto glumim. Prosto nemam potrebu za tim- ispričala je nedavno za Grand.

5eb9d1ac320d3b12f9c3a0a0e718e2d7efecf446

Lea se može pohvaliti mladolikim izgledom i sjajnom linijom u šestoj deceniji, a sada je otkrila i kako joj to polazi za rukom.

– Motika, metla, plus spremanje, kuvanje i stroga dijeta. Imam takav metabolizam da pored svih poslova moram da vodim računa o ishrani– iskrena je voditeljka.

46cf219478ddcdac0b9e682fdfa8aead2d9c9db1

Podsećamo, na pogledu koji ima iz svoje vile na Avali mnogi joj zavide, te su zbog mira i tišine koji tamo vladaju prijatelji porodice Kiš i Jokić česti gosti.

Lea je istakla da je dom na Avali odavno njeno oaza mira, a da s godina to postaje i njenim prijateljima.

Mnogi moji prijatelji su zainteresovani da se ovde družimo leti, i veruj mi da je u pravom smislu te reči zaista oaza, jedan mali raj za uživanje. Ovde se odmaram, ovde uživam i celo leto provodim na Avali – rekla je Lea koja u svom vlasništvu ima nekoliko vrednih nekretnina, o kojima javno ne voli da govori.

Kao prava domaćica Lea ništa ne prepušta slučaju, pa tako početkom letnje sezona ume i sama da zasuče rukave i uredi svoju oazu.

– Sve to treba spremiti. Uvek u maju mesecu su pripreme, do duše, moj muž sve to održava i tokom godine jer imamo puno biljki, rastinja, treba da se sredi terasa, zatim unutra, tako da pripreme traju bar 15 dana da bi sezona krenula  istakla je voditeljka za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić