Login/Registracija

„Deco, slušajte i učite“: Kad Snežana Đurišić i Verica Šerifović ukrste glasove sve staje (VIDEO)

Pevačice Snežana Đurišić i Verica Šerifović sa pravom već godinama nose epitet najbolje pevačice narodne muzike.

U prilog tome govore činjenice da su one već decenjama na estradi, ali i to da su njihove pesme i danas slušane i popularne kao onog dana kada su predstavljene publici.

Poslednje vreme na društenim mrežama sve češće kruže videi od pre nekoliko godina gde se ljudi prisećaju najboljih momenata iz televizijskih emisija.

Tako je sada na jednoj društvenoj mreži osvanuo snimak iz emisije „Zvezde Granda – Narod Pita“ u kojoj su pre nekoliko godina zajedno gostovale upravo Verica i Snežana.

Njih dve su tada udružile snage pa su tako zajedno otpevale čuveni hit Mirjane Bajraktarević „Samo njega sanjam.“

Ovo izvođenje ostalo je upamćeno kao jedno od najboljih uživo pevanja u nekoj emisiji, a publika je saglasna da Snežana i Verica opravdano nose epitet najboljih pevačica na našoj estradi.

Ispod ovog videa su se samo nizali komentari, a pevačice su od publike pobrale sve simpatije i pohvale.

-„Dve legende“, „Svaka vam čast“, „Tako se peva“, „Deco, gledajte, slušajte i učite“ – samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Podsetimo, Snežana i Verica su ranije zajedno otpevale pesmu sa Zoricom Brunclik „Trista dana“, a i ova numera važi za jednu od najboljih pesama narodne muzike, a podseća i na interpretacije i pesme čuvene Vide Pavlović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković