Decenijama je na ESTRADI, a malo ko zna šta je po ZANIMANJU: „GODINAMA SAM SE NADOGRAĐIVALA“

Većina pevača po zanimanju nisu ono čime se danas bave, a jedna od njih je  i pevačica Jovana Tipšin koja je muzikom počela da se bavi iz čiste ljubavi. Ono što je najbitnije da se zbog toga nikada nije pokajala iako se oduvek trudila da ulaže u svoje znanje.

– Negu lepote sam završila, zapravo sam frizer po prefesiji. Savršeno šminkam, sve moje drugarice obožavaju da ih ja sređujem. Onda sam se godinama nadograđivala, učila engleski jezik, književnost, kasnije sam završila i solo pevanje- otkrila je pevačica.

00ee295d4b15d23d351e70ede10a30cb6ec5cbd5

Svoju višedecenisjku karijeru gradila je bez skandala, te od samog pojavljivanja vaći za jednu od skromnijih dama na javnoj sceni. Lepu energiju kojom pleni pronašla je u veri, što je nekolio puta isticala te je rešila da otkrije recept za sreću i ispunjenost.

– Imam svog mentora, godinama radim na sebi u ulažem puno u sebe. Meni je najvažniji rad na sebi jer mislim da je to najveće umeće i kada nas zadesi bilo šta loše, kao što je recimo to sada bila korona, dom je u nama u našoj duši gde god da se nalazimo. Čovek jednostavno mora sam sa sobom da bude na svom mestu, da navikne da prevazilazi sve teško u miru sa samim sobom i verom koja ja najbitnija – poručila je Jovana.

137883e09152f154aa856e550e6580b2a51d346f

POGLEDAJTE I

KAKAV PEH Pevačica ostala bez jedne cipele: „Konj je za sve kriv“

Jovana Tipšin NE STARI: Istakla SVE ATRIBUTE, sprema novi hit, a evo šta OČEKUJE OD MUŠKARACA

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović