Login/Registracija

DARKO LAZIĆ OTKRIO SVE O RASKIDU SA BARBAROM: Pevač javno ispričao šta je bio glavni razlog rastanka!

Pevač Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala zbog privođenja jer je vozio u alkoholisanom stanju, a pričalo se i da je raskinuo vezu sa devjkom Barbarom Bobak. Pevač je sad rešio da progovori na temu raskida i objasni u kakvim odnosima je sa Barbarom.

– Ja sam generalno jako veliki emotivac… Što se tiče mene i Barbare, nas dvoje smo skoro godinu dana živeli zajedno. Barbara je jedan veliki čovek, jedna velika ljudina, jedan veliki ortak… Mi smo se toliko lepo družili i toliko lepo smo se voleli, ali smo shvatili da na neki način više nije to to što smo mi zamislili i došli smo do odluke da se lepo raziđemo kao ljudi, jer zaista takvu osobu pored sebe treba imati bar kao prijatelja, jer ona je jedan veliki čovek – rekao je Darko u emisiji „Amidži šou“ i dodao:

– Voleli smo se, volimo se i poštujemo i dalje kao prijatelji… Nije mi ni malo sve jedno, godinu dana živiš sa nekim, ležeš i budiš se sa nekim, ali obostrano je bolje ovako da ostanemo prijatelji, jer jednostavno nije to ono što smo zamislili.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić