Login/Registracija

Darko Lazić NEMA MIRA! Uživa u ljubavi ALI I STARIM POROCIMA

Privatan život Darka Lazića oduvek je intrigirao javnost, a mediji ne prestaju da pišu o njegovoj trenutnoj vezi sa Barbarom Bobak s obzirom na to da, sudeći po naslovima, pevač vodi „bahat život“ piše „Nova.

Osim što redovno pije i izlazi, činjenica što ponovo vozi motor i automobil, iako mu je dozvola oduzeta svima bode oči. Iako su mu provod i besni automobili uvek bili na prvom mestu, te navike smetale su njegovoj bivšoj supruzi Ani Sević, pa kada je dobio ćerku Lorenu na kratko se smirio i koliko-toliko prilagodio porodičnom životu. Međutim, to nije dugo potrajalo. Opet se vratio na staro.

To je tako bilo sve do saobraćajne nesreće, koju je doživeo u oktobru 2018. godine koju je jedva preživeo, te i danas trpi ozbiljne posledice. Nakon oporavka, dobio je sina sa nevenčanom suprugom Marinom Gagić i jedno vreme je maksimalno bio posvećen kući. Čak ga je i njegov novi tim iz Švajcarske pritisnuo da mora da bude ozbiljan i ne pravi gluposti jer su u njegovu karijeru uložili pozamašnu sumu novca.

Uprkos svemu, Darko se razišao sa Marinom i ubrzo upoznao koleginicu Barbaru Bobak, pored koje je izgubio kompas. Ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, oni se ne razdvajaju, a ono što je mnogima zapalo u oko jeste snimak koji su nedavno objavili na društvenim mrežama, na kojem je Darko isprobavao nečiji motor. Iako je zbog posledica nesreće unajmio vozača koji ga konstantno vozi, Darko je ipak seo na motor i provozao devojku. Čak se više puta snimao i u automobilu, iako mu je volan strikntno zabranjen zbog oduzimanja dozvole. Pevačevi prijatelji su se požalili da mu je Barbara sludela mozak, a da je jedina dobra stvar što je na nastupima izvanredniji nego ikad. Šta više, blokovi mu duže traju bez obira na to što je plaćen da peva određeni vremenski perid. 

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić