Darko Lazić i Marina Gagić uhvaćeni na aerodromu: Pevač je ljubio, a sina ne ispušta iz ruku

Darko Lazić očigledno je zakopao ratne sekire koje je imao sa bivšom verenicom Marinom Gagić, sudeći po emotivnom snimku koji je objavio na Instagramu. 

fc346b55bdf7b3a7838ae176d09d5227381a1792

Naime, on je podelio video sa aerodroma dok čeka bivšu i sina da dođu sa letovanja, a kada ih je ugledao nije mogao da sakrije oduševljenje. 

– Stigao sin – napisao je Darko u opisu videa na kom grli sina, dok mu se Marina smeška i ljubi ga u obraz. 

be2c57b3bfe6579dde22ea2cd1bedcbc9cabd557

Očigledno su Marina i Darko ostali u dobrim odnosima zbog naslednika Alekseja, mada se šuškalo da se nakon raskida veze sa Barbarom Bobak pevač pomirio sa Marinom. 

a41bdb67709003c5ba51f722a69c73578ea88712

Podsetimo, Darko i Marina nisu uspeli da održe njihov odnos, zbog čega su doneli konačnu odluku da stave tačku na njihovu priču, a on je vrlo brzo uplovio u novu ljubavnu avanturu sa mladom pevačicom Barbarom, ali je i to u međuvremenu puklo. 

– Barbara i ja smo duže od godinu dana živeli zajedno. Ona je pre svega jedan veliki čovek, pre svega, velika ljudina. Veliki ortak. Mi smo se toliko lepo družili, toliko smo se lepo i voleli i sve, ali jednostavno smo shvatili da na neki način nije to to što smo mi zamislili, da smo možda i požurili, onako baš brzo... – pričao je Lazić o raskidu i dodao:

– I došli smo do odluke da je najbolje da se raziđemo kao ljudi, jer takvu osobu pored sebe treba imati bar kao prijatelja. Ona je jedan veliki čovek, veliki talenat kao prvo… Voleli smo se, volimo se i poštujemo se i dalje kao prijatelji.

Ipak, Barbara je za Grand Online priznala da je u vezi sa Darko sve bilo baksuzno, što možete da poslušate u videu ispod. 

Foto: Printcreen,
Autor: I. Ankić