Darko Lazić i Katarina najavili duet: Supruga otkrila sve detalje (FOTO)

Katarina Darkova

Do sada smo nekoliko puta imali prilike da čujemo na društvenim mrežama da je supruga Darka Lazića, Katarina veoma talentovana za muziku.

Snimci gde ona peva postali su viralni na društvenim mrežama, a publika se interesuje da li će njih dvoje možda snimiti neki duet.

Darko i Kaca 768x512 1 1

Odovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, Katarina je znatiželjnoj publici otkrila da li će snimiti zajedničku pesmu sa suprugom.

-Ne, neću se baviti pevanjem – napisala je Katarina.

Capture 47

Podsetimo, Darko je pre nekoliko dana organizovao promociju povodom novog albuma, a tom prilikom su ga podržali majka, supruga i sin Aleksej, a njihova podrška je pevaču najvažnija.

-Ja nisam neki govornik, ne znam puno da pričam, tu sam da pevam. Moram da iskoristim priliku da se zahvalim nekim ljudima, odnosno da pozdravim sve vas koji ste došli večeras. Ja bih pre svega da se zahvalim meni najbitnijoj osobi, a to je moja majka i da pozdravim mog sina Alekseja koji je tu i da se zahvalim mojoj supruzi Katarini – rekao je ponosno Lazić nakon čega je počela žurka koja je trajala da do kasnih večernjih sati.

U videu pogledajte kako je izgledala promocija albuma Darka Lazića.

Foto: Filip.P,
Autor: A. Milinković