DARA ZARATILA SA STARIJIM KOLEGOM: Javno priznala kako ne može da ga smisli, on joj nije ostao dužan: „HOĆE PREKO MENE DA DOBIJE REJTING“

ea4263ffd947bf91f7d2e196fcc79541484eff67

Pevačica Dara Bubamara nema dlake na jeziku, pa tako neretko ume da oplete po kolegama, a sada je odgovorila na pitanje zbog koje poznate ličnosti promeni kanal.

Dara je kao iz topa rekla da postoje mnoge kolege sa estrade, ali je odmah navela folkera Eru Ojdanića, pa se odmah ogradila.

Ugasim zvuk, ne prebacim kanal, ima ih dosta! Koga da navedem. Na primer, to sam već rekla, opet će mi se čovek nakačiti! Ja kažem ništa zlonamerno, ali iritantan mi je, Era Ojdanić. Neki pauk, kreten. Sutradan, čovek po meni. Nemoj da shvatiš ovo ozbiljno! – rekla je pevačica i dodala kako nikoga ne mrzi.

311862207135b1cdde65a984f8a30221f061f759

Ovim povodom oglasio se Era Ojdanić, koji nije ostao dužan koleginici.

Gledao sam kod prijatelja i mogu da vam kažem da sam morao da ugasim televizor i pre nego što je ona to izgovorila da mi ne pokvari dan uoči Dana žena. Hejtuje me jer hoće preko mene da dobije rejting i više pregleda, misli da će moji fanovi da joj se priklone, ali od toga nema ništa. Ona je dobra pevačica, a sve ostalo… šta da vam kažem, ostaću uzdržan, ipak je ona žena, pa neka joj je srećan praznik – poručio je folker.

(Kurir)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.