Login/Registracija

DARA BUBAMARA POKAZALA „PRAVO LICE“! Pevačica objavila snimak BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA

Pevačica Dara Bubamara pohvalila se da je skiunula višak kilograma.

Ona je ispričala da je na posebnom režimu ishrane, a na svom Instaghram profilu često objavljuje slike i video snimke na kojima se vidi kako naporno trenira.

– Trenutno sam na takozvanoj protekal ishrani i prezadovoljna sam. Već pet nedelja konzumiram samo povrće i proteinske šejkove. Imam pet obroka dnevno i to mi je sasvim dovoljno. Na početku sam bila često gladna, ali sada sam se navikla. Mnogo se dobro osećam i ovakvu ishranu preporučujem svima – rekla je Dara za „Hit Informer“ i dodala:

– Svakodnevno vozim bicikl i trčim na traci. I ranije sam trenirala, ali mi je sve bilo džabe kad sam umela u ponoć da pojedem palačinku. Dok je trajalo vanredno stanje u prvom talasu pandemije korona virusa, radila sam vežbe, ali sam i jela kao luda. I posle sam se pitala kako sam za tako kratko vreme nabacila četiri kilograma, a trenirala sam! Ali, džabe fizilka aktivnost ako se ne redukuje ishrana.

Pevačica je rešila da svoj izgled dovede do savršenstva, međutim mnogi su se iznenadili njenim izdanjem na video snimku koji je objavila na društvenim mrežama,  a na kojem pozirala bez trunke šminke i fotošopa.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić