Login/Registracija

Danas ZARAĐUJE ogroman novac, a na prvom nastupu doživeo PEH: „Nikad se neću stideti toga“

MC Stojan danas važi za jednog od najtraženijeg i najplaćenijeg pevača, čije pesme obaraju sve rekorde na Jutjubu i za čiji se nastup uvek traži karta više. Međutim, na početku karijere baš i nije mogao da se pohvali velikim interesovanjem publike, a peha sa prvih nastupa i dan danas se rado seća. 

Tvrdi da svojih početaka ne želi da se odriče, kao većina njegovih kolega, te se rado priseća peha koji je doživeo baš u rodnim Lučanima. Tako je svojevremeno objavio plakat kojim je najavljen njegov prvi nastup u karijeri, a na kom je doživeo totalni fijasko.

– Plakat koji i dan danas stoji kod moje majke u stanu u našem rodnom mestu u Lučanima. Moj prvi nastup 2007. godine u Caffe AMG za 50 evra. Tada sam nastupao pred oko 50,60 ljudi i imao sam ogromnu tremu- napisao je Stojke i nastavio: 

– Uvek volim da ga pogledam i da se setim odakle sam došao i kako sam počeo. Nikada se neću stideti svojih početaka i svojih korena i uvek ću biti zahvalan na svemu i nadam se da će ovaj post nekima biti motivacija da nikada ne odustaju od svojih snova! 


Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić