Login/Registracija

Danas je jedna od NAJBOGATIJIH žena na estradi, a ovako je izgledala na venčanju: Da li znate ko je pevačica sa slike? (FOTO)

Naša proslavljena folkerka Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Ovaj bračni par važi za jedan od najbogatijih na estradi.

Oni poseduju luksuznu vilu u elitnom delu Beograda koja vredi neverovatnih dva miliona evra, a imaju i pozamašnu kolekciju umetničkih dela.

Vera je uvek skrivala supruga od očiju javnosti, a on nikada nije želeo da se eksponira u mediima. Oni preko četiri decenije uživaju u sladnoj ljubavi, a pevačica je jednom prilikom u medijima ispričala kako je upoznala supruga i kako je počela njihova ljubav.

-Moj brat i ja smo radili i on je došao u našu grupu. Naravno, brat i sestra su imali svoj bakšiš. Tada sam bila Ostojić. Pošto je bila to jedna kuća, on je nosio kući taj bakšiš. I tada je moj sadašnji muž pitao mog brata zašto meni ne da pola bakšiša da kupim haljine, cipele, čarape… Od tada je moj brat počeo meni da daje deo bakšiša. Mi smo muzikom stekli mnogo, roditeljima smo iskopali bunar, dosta smo zarađivali – otkrila je pevačica svojevremeno.

Nedavno se u javnosti pojavila i nikad viđena slika sa njihovog venčanja, a mnogi su primetili da je velika promena samo to što je Vera tada imala crnu boju kose, a već godinama je atraktivna plavuša.

Foto: Z.K.Munja/grand news,
Autor: A. Milinković