Login/Registracija

„Dam prednost lepoti, pa se onda pokajem“ Gotovo svaka žena će razumeti Tinu Ivanović

Navikli smo da je pevačica Tina Ivanović uvek atraktivna na sceni. U poslednje vreme najčešće je viđamo u kratkim haljinicama, a ona tvrdi da su joj one omiljeni komad garderobe. Priznaje da se ne povodi za modnim trendovima, već nosi ono u čemu se lepo oseća.

Ne patim od toga da je na meni sve markirano, niti sam u fazonu da kopiram nečiji stil.

Ova pevačica priznaje da se njen stil odevanja na sceni mnogo razlikuje od onoga što nosi privatno.

Privatno najradije nosim farmerke, majičice i papuče. Na nastupima sam najviše u haljinicama i štiklicama. Mora da se napravi granica između scenske i garderobe za svaki dan.

U njenom ormaru preovladavaju crna i bela boja. Preko dana najčešće je u farmerkama, teksas suknjama i majičicama, dok večernja kombinacija uvek zavisi od njenog raspoloženja. Ne voli da nosi široke stvari, niti haljine i suknje do kolena.

Volim da je ili dugačko ili kratko.

Kao i većina žena, leči se šopingom, a ponekad u kupovinu ide sa svojom jačom polovinom Zvezdanom.

Trenutno imam mnogo obaveza i nastupa, pa ne stižem da odem ciljano u šoping. Volim da idem i sa Zvezdanom u kupovinu, ali kada odem sa njim, uglavnom se zaglavimo u nekom butiku sa muškom garderobom, tako da od moje kupovine nema ništa, tu je gori od svake žene.

Ipak, ona ga često pita za savet.

Kada mi on kaže da mi nešto ne stoji dobro, onda ga ja obavezno poslušam. Zna čak i da mi kupi neku stvar, da me iznenadi, i pogodi bolje nego da sam je ja birala.

U poslednje vreme slabo nosi nakit i najčešće bira diskretnije komade.

Ne volim preterano da se kinđurim, mada je bilo momenata kada sam i to radila.

Obično se šminka sama, izuzev za potrebe snimanja i slikanja, kada se odlučuje za profesionalne šminkere. Iz kuće ne izlazi bez sjaja za usne i ogledalca.

Sjajevi su mi uglavnom neutralnih boja.

Na nastupima kosa joj je najčešće puštena, dok je po kući stalno vezuje, da joj ne bi smetala. Kada putuje, nosi mnogo kofera i torbi.

Stoga, kada izlazim uveče, najradije nosim torbice u koje mogu da stanu samo cigarete, mobilni telefon, ogledalce i sjaj za usne.

Priznaje da najviše novca daje na obuću.

I ja sam „stonoga“, kao i većina žena. Volim sve, i cipele, i sandale, i čizme, i patike… I sve mi treba. Često se dogodi da dam prednost lepoti nad udobnošću, pa se onda pokajem kada me obuća nažulja.

Foto: Z. K. Munja/Facebook T. Ivanović,
Autor: N. Pantelić