Login/Registracija

Da se naježiš: Ove stihove je Anabela posvetila svom dečku koji je poginuo

ANABELA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 65 ok

Život Anabele Atijas nije bio ni malo lak. Razvod roditelja, rat zbog kojeg je napustila domovinu i gubitak najvoljenijih osoba ostavili su velike ožiljke na pevačicinom srcu.

Još kao tinjdžerka Anabela se zabavaljala sa rukometašem koji je zbog prirode posla neko vreme provodio u Švajcarskoj zbog čega su se viđali tokom letnjeg raspusta.

ANABELA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 27 ok

Svaku školsku pauzu Anabela je rado provodila kod njega, sve do jednog kobnog dana.

-On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani– istakla je Anabela jednom prilikom, prenosi Kurir.

Malo ko zna da je pevačica numeru „Legenda“ posvetila nastardalo momku, a svaki stih ledi krv u živalam.

Sve ovo me sad podseća na nešto što davno čula sam ona i on i nesreća potresna priča, dobro znam. Ne, nikada nisam brinula da u toj priči biću ja jer to se uvek dešava ne tebi, stalno drugima, sve lakše je sad odreći bez tebe ja nemam šta da me izleči. Kao legenda da se ispriča moja ljubav je sad postala
kao legenda koju svako zna, moja ljubav je sad postala svetlost, tama, druga dva. Ni jedno mi ne odgovara a živim sad u rečima, priči što nema srećan kraj
„, glase stihobi ove numere.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović progovorila o Milanu Stankoviću

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović