Login/Registracija

„Da nije NJEGA NE BIH OTIŠLA KOD IBRAHIMOVIĆA“ Pevačica otkrila PRAVOG KRIVCA za odlazak u Milano

Poznato je da mlade pevačice u velikoj meri pridaju značaj svojim kostimima i scenskim nastupima kako priroda njihovog posla to nalaže. 

Iako u sedmoj deceniji života Nada Topčagić im može stati na crtu kada su u pitanju odevne kombinacije. Poznata je kao neko ko obraća pažnju na detalje, te verujemo da kada su u pitanju njene kreacije niko ne ostaje ravnodušan.

Kako je nedavno svojim aksesoarima pokorila Milano, koji je poznat po vrhunskoj modi, otkrila je da bez jedne osobe to ne bi bilo moguće.

– Da nije Voje, mog stiliste, ništa od ovoga ne bi bilo. Da nije njega ne bih otišla u Italiju kod Ibrahimovića. Sve na meni je njegovo, prsten, torbica, naočare, rukavice..ma sve!- otkrila je pevačica i priznala da ne bi bila specijalna gošća na Zlatanovom rođendanu, da nije imala pomoć i podršku svog vernog saradnika i prijatelja, Vojislava Žakule.

Osim svojim vokalom i harizmom Nadica je i svojim izgledom zasenila sve zvanice u Italiji. Kako neskromno priznaje bila je najglamuroznija na jubilarnom četrdesetom rođendanu proslavljenog fudbalera.

– Svi su se oduševili svakim detaljem na meni. Čak je sada i poznati brend Dolce & Gabbana izbacio kolekciju sličnu mom stajlingu na žurci, tu šljokičavu u kojoj sam ja celog svog života- rekla je zvezda Milana.

Da je sa njom zabavno sarađivati nismo ni sumnjali, a tome svedoči i poznati modni kreator Žakula.

-Nada nije posao, mi realizujemo sve što ona smisli. Ona je moj prijatelj i mi se uvek ludo zabavljamo dok radimo- rekao je Voja te verujemo da mu mnogi zavide što mu je posao ujedno i zadovoljstvo kada je okružen ovakvim ljudima.

POGLEDAJTE I

MILANO JE PAO! Nadin aksesoar oduševio sve na Ibrinoj žurci: „Niko nije mogao da veruje“

Pričaju da je ZGRNULA ogromne pare, Nada izrevoltirana: „Više mi ni porodica ne veruje“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović