Login/Registracija

DA LI ZNATE KO JE PEVAČ SA FOTKE? Prvi dečko Milice Todorović imao hit kao vrata, pa nestao sa scene! Evo čime se danas bavi (VIDEO)

Nenada Jovanovića je publika upoznala u drugoj sezoni „Zvezda Granda“ gde je ostvario zapažen rezultat, a veći broj ljudi ga pamti kao prvog dečka pobednice te sezone Milice Todorović.

On se posle nekoliko godina eksponiranja povukao sa estrade, a danas vodi miran porodični život i malo ko zna da je jedan od najtraženijih pevača za privatne proslave.

Nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio video sa početka Nenadove karijere, a na ovom videu on peva pesmu „Da li ga varaš“ koja je posle te sezone postala veliki hit.

U odnosu na danas, on se fizički dosta promenio, a ispod videa su se samo nizali komentari i pohvale na njehov račun.

„Idemo“, „Ma kakav je ovo hit bio“, „Bravo, majstore“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Milica i Nenad su vezu počeli još dok je trajalo takmičenje „Zvezde Granda“, a u ljubavi su bili nekoliko godina. Iako već dugo nisu zajedno, oni su ostali u prijateljskim odnosina i jedno za drugo imaju samo reči hvale.

Uporedo sa muzikom, Nenad je pre dve godine otvorio poslastičarnicu u Beogradu, a kako izgleda njegovo slatko carstvo pogledajte u videu.

Foto: Instagram/TikTok,
Autor: A. Milinković