Login/Registracija

DA LI SE SEĆATE OVOG PEVAČA? Učestovao je u „ZVEZDAMA GRANDA“, pa se oprobao u RIJALITIJU

Pevač Andrija Aki Marković proslavio se u „Zvezdama Granda“ pre deset godina, a nakon toga učestvova je i u jednom popularnom rijalitiju.

Međutim, nakon toga nismo imali prilike da ga često viđamo na malim ekranima, a on se na neko vreme povukao iz javnosti.

Andrija se sada osvrno na taj period kada je učestvovao u rijalitiju za koji kaže da mu je dosta toga dobrog doneo i otkrio da je nedavno dobio ponudu da se ponovo oproba u sličnom projektu.

Međutim, njegov stav se po tom pitanju dosta promenio, te sada tako nešto ne bi prihvatio, a za to ima jak razlog.

– Imao sam ponude, ponovo su me zvali, ali nisam ušao… Ne vidim sebe tu, hteo bih da ispadnem kulturan do kraja. Nije to za mene – ispričao je pevač u emisiji „Grand magazin“ i dodao:

– U onom trenutku sam bio mlad i to mi je bila odskočna daska, taman sam završio sa „Zvezdama Granda“, drugačija je koncepcija bila, normalnija… Bio je normalan život i bilo je zanimljivo i iz tog razloga sam prihvatio, a sad da se svađam tamo po ceo da i svašta još nešto, ne bih radio. To je bio najgledaniji rijaliti i ljudi su čuli za mene u još većoj meri i ono što mi je bitno upoznali su me kao čoveka kakav jesam, tako da dobro mi je donelo.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić