Da li se Marko i Luna razvode? Par otkrio šta se dešava u njihovom braku: „Što si me izbacila iz stana?“

marko i luna printscreen yt 1

Rijaliti učesnici Marko Miljković i Luna Đogani danima pune medijske stupce zbog navodne Markove prevare, a sad se obratili na svom Jutjun kanalu i otkrili šta se dešava.

Šuškanja o navodnom prekidu veze počela su jer Marko nije čestitao supruzi rođendan na Instagramu, a potom usledilo iznenađenje jer se nije pojavio na njenoj proslavi.

Bračni par sada se oglasio i rekao šta je posredi.

-Mi ne prikazujemo na mrežama sve iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića i mi smo se poslednja dva, tri meseca fokusirali na nju i na njeno zdravlje. Nažalost, otkrili smo da ima treći uvćani krajnik, koji smo izvadili. Još uvek je malo bolešljiva i to je najveći razlog zašto nas nema. Morali smo malo da se povučemo, mi ovim demantujemo sve navode da se razvodimo- istakla je Luna, dok je Marko prokomentarisao navodnu prevaru i nagađanja da ga je supruga izbacila iz stana.

-Što si me sad vratila u stan? – pitao je, a Luna kroz smeh odgovorila da je morala zbog lajva.

Marko Miljković i Luna Đogani se oglasili povodom razvoda

-U jednom tekstu piše da sam te prebio i da sam išao u policiju. Inače, danas sam išao za promenim pin za ličnu kartu, to je bolest – konstatovao je Miljković komentare na mrežama, a zatim objasnio da ne postoji nijedan snimak iz kluba koji je došao do Lune.

– Mi se ne odvajamo, a možda bi trebalo. Inače, mi stalno blejimo po klubovima- našalila se Luna.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić