Login/Registracija

Da li možete da je zamislite kao PLAVUŠU? Kaja podelila fotku staru dve decenije, pa odgovorila na PROZIVKE (FOTO)

Katarina Kaya Ostojić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a malo ko zna da je atraktivna brineta nekada bila plavuša. Naime, Kaya je na svom instagram profilu objavila fotografiju staru čak devetnaest godina sa svojom mezimicom Nikolinom.

– Da, bila sam plava i mislila sam da je to- to. Mama i beba pre devetnaest godina- napisala je pevačica u opisu slike za koju su komentari pratilaca sa društvenih mreža itekako podeljeni.

Upravo iz tog razloga Katarina je sad u rebusu da li da se vraća u svetlije nijanse ili da ipak ostane vatrena brineta, te je upitala svoje fanove da joj pomognu u ovoj odluci, koja je za svaku ženu i više nego komplikovana.

– Sada me još nešto zanima, da li da se vraćam u svetlije, ali ne baš onoliko svetlo ili da ostanem tamna- zanimalo je Ostojićevu, koja je konačno odlučila da stane na put glasinama da je operisala nos.

– Nadam se da je sada svima jasno da nisam nikada operisala nos jer  nisam imala od koga da ga nasledim- odbrusila je Katarina budući da je dobila veliki broj poruka kada je reč o toj temi.

Iako mnogo ulaže u svoj fizički izgled, pevačica je na samom početku karijere često kuburila sa kilogramima, a danas dobija komplimente da nikada bolje nije izgledala.

– Nikada nije kasno da se bavite sobom- poručila je i dala savet svim ženama da treba da vode računa o ishrani i bave se sportom.

POGLEDAJTE I

Do sada NEPOZNATI DETALJI iz porodice Kaje Ostojić: Čukundeda je URADIO ovu BITNU STVAR za SrbijuFOTO)

Kaja Ostojić već razmišlja o PENZIJI, planira da pokrene PRIVATAN BIZNIS!

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović