Login/Registracija

Da li je reč o virusu? Marina Visković očajno traži pomoć, prete joj trajnim gašenjem Instagrama, a evo i zbog čega: „Pomagajte“ (FOTO)

Pevačica Marina Visković našla se na udaru Insatgrama jer je prema poruci koju je dobila prekršila pravila korišćenja ove popularne društvene mreže. Pevačici nije jasno o čemu se zapravo radi, a nije sigurna ni da li je reč o virusnoj poruci koja joj deluje prilično uverljivo.

-Primili smo žalbe da kršite autorska prava na Instagramu i naše smernice zajednice. Naš tim je pregledao i odobrio žalbe. Vaš nalog će biti trajno izbrisan u roku od 48 sati – pisalo je u poruci koju je pevačica dobila i u kojoj je naglašeno da je prekršila odredbe zbog navodno veštačkih pratioca i lajkova, prikazivanja golotinje, prodaje proizvoda i publikovanja sadržaja autorskim pravima.

Ostavljena joj je i mogućnost da se žali kompaniji „Meta“ na ovu odluku, ali je i dalje nejasno o čemu se zapravo radi. Pevačica je zbog svega toga očajna i poziva u pomoć.

-Ništa od ovoga nije tačno. Zato pitam da li je ovo neki virus da li da kliknem ili će mi biti izbrisan profil. Pomogajte – uputila je pevačica poziv u pomoć.

Prethodno je pevačica na svom storiju objavila fotografiju u elegantnoj haljini sa dekolteom, na kojoj deluje izazovno, ali ne smatra da je tu došlo do kršenja ikakvih pravila.

Instagram marina_viskovic_official

Pevačica se nada da će joj neko od korisnika pomoći u kratkom roku koji joj je ostavljen, i da je pak reč samo o nekakvom virusu ili nečijoj neslanoj šali, kao i da će njen nalog i dalje biti aktivan.

Podsetimo, Marina nije prva pevačica koja je imala problem sa korišćenjem društvenih mreža, a nekoliko njenih kolega bilo je izloženo napada hakera i profili su im trajno izbriosani. Pre samo nekoliko meseci nekadašnji nekadašnji takmičari „Zvezda Granda“ doživeli su sličnu situaciju. Dimitrije Kazić, Bojan Pavlović, Sandra Mladenović i Nemanja Đurđević neki su od pevača koji su se našli na meti hakerskih napda i kojima su bile uklonjene sve društvene mreže.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić